Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Pentru executanții de lucrări

Chiar dacă nu vindem în mod direct produsele noastre instalatorilor, considerăm că este foarte important să ținem legătura cu aceștia prin intermediul partenerilor noștri revânzători.

Soluții de calitate la prețuri accesibile

Prin intermediul partenerilor noștri revânzători, oferim instalatorilor o gamă largă de produse de calitate. Comercializăm doar produse de calitate, cu o durată lungă de viață, deci nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu gradul de satisfacție al clienților dumeavoastră. Rețeua noastră de revânzători se întinde pe toată suprafața României, astfel încât puteți să achiziționați din mai multe locuri produsele comercializate de noi.

Novapex - kivitelezőknek

Economisiți timp și energie

O lucrare de calitate se poate realiza doar cu produse de calitate. Dorim să venim în ajutorul instalatorilor, astfel încât aceștia să poată oferi cele mai bune produse clienților lor. Produsele noastre se instalează mai ușor, mai rapid și mai sigur decât alte produse asemănătoare, existente pe piață.

Program de instruire Novapex

Preocuparea noastră nu ține doar de vânzări, periodic organizăm cursuri de instruire la nivel național, unde prezentăm instalatorilor cele mai noi tehnologii și soluții. În afara sesiunilor de prezentare a produselor putem oferi sfaturi utile legate de instalare, puteți să ne contactați telefonic și noi vă vom ajuta cu plăcere.

Doriți mai multe informații despre programul de instruire? Apasă aici »

Linia profesioniștior Novapex. Cere sfatul unui specialist!

Numele*:

Nume firmă:

E-mail*:

Număr de telefon:

Mesaj: