Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Pentru retaileri

În oferta Novapex există doar produse de calitate și în același timp accesibile ca și preț. Datorită gamei foarte largi de produse, care se înnoiește mereu, putem oferi clienților noștri soluții moderne în diferite domenii ale instalațiilor. Oferim o garanție de minim 2 ani pentru produsele comercializate, dar la anumite sisteme de țevi oferim chiar și o garanție de 30 ani.

Livrare chiar și în 24 de ore

85-90% din produsele noastre se află pe stoc, de aceea putem să le livrăm în marea lor majoritate în termen de 48 ore sau chiar 24, în orice parte a țării. Produsele care nu sunt pe stoc putem să le livrăm, în funcție de firma producătoare, în termen de 2-3 săptămâni. Colaborăm cu o firmă de curierat de încredere: dacă produsele din colet sunt deteriorate sau defecte nu trebuie să achitați prețul acestora.

Vreți să fiți la curent cu ultimele noutăți?

Cu ajutorul nostru puteți să fiți la zi cu toate noutățile din domeniu și să oferiți clienților dumneavoastră cele mai moderne soluții. De multe ori la noi puteți găsi cele mai noi tehnologii de pe piață, datorită cărora instalatorii – clienții dumneavoastră – pot economisi timp și energie. Dacă alegeți produsele noastre, puteți să vă așteptați la clienți mulțumiți, care se vor întoarce la dumneavoastră.

Împărtășim cunoștințele

Noi nu avem secrete față de partenerii noștri, mai mult decât atât, considerăm că împărtășirea cunoștințelor de specialitate este un interes comun. Datorită cursurilor noastre de formare puteți să vă familiarizați cu cele mai inovative produse și tehnologii. Astfel puteți să transmiteți clienților dumneavoastră cele mai noi informații de specialitate și asfel să vă creșteți credibilitatea. În afară de sesiunile de prezentare a produselor, mai organizăm și cursuri de instruire pentru instalatori chiar și la sediul partenerilor noștri revânzători. Astfel aveți posibilitatea să vă consolidați relația cu clienții actuali.

Doriți o ofertă de preț? Sunteți interesați de produsele noastre? Contactați-ne și noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie!

Numele*:

Nume firmă:

E-mail*:

Număr de telefon:

Mesaj: