Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Cea mai bună poveste a săptămânii: Cuplul sărac și contractorii dumneavoastră

Cunoașteți povestea cuplului sărac? Toată viața și-au petrecut-o la limita civilizației până în ziua în care au fost racordați la rețeaua electrică.

Priveau minunându-se lumina dată de becul de 8 candele în mica lor căsuță.

Apoi, când deja s-au obișnuit cu această minune modernă, becul de 8 candele, un comis voiajor le bătu la ușă. Acesta își puse geanta pe masa de sub bec și scoase din aceast un alt bec de 60 de candele.

Cuplul luă becul și schimbă cu acesta vechiul bec de doar 8 candele. Au privit apoi înmărmuriți lumina intensă care a inundat întreaga locuință. Credeau că nu există bec mai luminos decât cel de 8 candele. Iar acum vine cineva și le aduce un bec de 10 ori mai puternic. Nu aveau idee că sursa de electricitate care a alimentat vechiul bec poate să genereze atâta lumină.

Acest lucru este valabil și pentru contractorii dumneavoastră. Ei nu cunosc tehnlogiile moderne pentru instalații de căldură. Poate că soluțiile vechi sunt mai ieftine însă pentru ei nu prețul e cel care contează cel mai mult ci siguranța și durabilitatea. De aceea e important ca dumneavoastră să le prezentați cele mai moderne soluții. Astfel de soluții reprezintă sistemele Frankische de încălzire prin pardoseală.

Despre acestea puteți afla detalii aici.