Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Cine își dorește venituri mai mari cu 20% în fiecare lună?

În anii 50 în cadrul Universității Yale s-a făcut un experiment în rândul proaspeților absolvenți. Rezultatele au arătat că doar 3% dintre absolvenți aveau un scop clar definit.

După 20 de ani, grupul de cercetători i-a contactat pe subiecții experimentului și a aflat că acei 3% care aveau un scop clar definit din viață acum aveau venituri nete mai mari decât veniturile totale ale restului de 97% dintre subiecți.

Definirea scopurilor este așadar o investiție bună

Iar scopuri poate să-și stabilească oricine, în orice domeniu de specialitate.

De exemplu un instalator de apă, gaz sau încălzire poate să-și stabilească ca și obiectiv creșterea profitului  lunar cu 20% .

Acest rezultat poate să-l obțină fie prin reducerea cheltuielilor fie prin creșterea veniturilor.
Dacă folosește unelte care vor reduce timpul de execuție va putea să angajeze mai multe lucrări și, ca urmare, va avea mai multe încasări fără a crește prețurile.

Și sistemele de țevi Frankische pot să ajute în atingerea scopurilor

Sistemul de țevi Frankische exact asta poate să facă: reduce radical timpul de execuție. Și aceasta este doar una din calitățile excepționale ale sistemului de țevi Frankische.

Dacă doriți să aflați și celelalte avantaje, accesați linkul de mai jos și aflați toate detaliile despre sistemul de țevi Frankische: https://novapex.ro//product/conducte-frankische-pentru-furnizarea-apei-si-incalzirii/