Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Cum să ai deja de mâine mai multe comenzi

Ați încercat vreodată să vă încălziți lângă un șemineu în care nu a fost făcut focul înainte? Sau să scoți bani de pe un cont pe care nu l-a alimentat nimeni cu nici un leu?

În baza principiului cauză-efect ambele situații sunt imposibile. Întâi trebuie să asigurăm cauza ca să așteptăm efectul.

Nici un instalator de apă sau încălzire nu poate garanta siguranță atâta timp cât lucrează cu materiale care cauzează probleme.

Oferiți motive cliențior pentru ca să vă aleagă

Întotdeauna când dorim să ne atingem un scop, întâi trebuie să ne asigurăm calea către el. Dacă dorim să avem servicii mai scumpe, trebuie să oferim  clienților motivul:

  • „Lucrez cu materiale mai bune, deci sunt mai scump.”
  • „Asigur 10 ani garanție, deci sunt mai scump.”
  • „Am mai mulți clienți mulțumiți, deci sunt mai scump.”

Dacă aveți una sau mai multe calități deosebite clienții nu vă vor alege datorită prețului. Iar dumneavoastră nu veți mai auzi de îndată replica ”Să fie cu 10% mai ieftin!”

 

Sistemele Frankische pentru apă și încălzire pot fi un motiv pentru a vă putea vinde serviciile cu prețuri mai mari. Deoarece despre aceste siseme puteți spune că:

  • Sunt mult mai sigure
  • Sunt mult mai fiabile
  • Sunt mult mai ușor de instalat

Și astea sunt motive destul de bune pentru o familie cu copii mici să aleagă sistemele Frankische în detrimentul soluțiilor vechi, nu-i așa?

 

Află mai multe despre sistemele Frankische de aici: https://novapex.ro//product/conducte-frankische-pentru-furnizarea-apei-si-incalzirii/