Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Despre noi

Cea mai modernă tehnologie la Novapex

În ultimii ani au avut loc foarte multe schimbări în domeniul încălzirii și al ventilației și știm foarte bine cât de greu este uneori să găsim cea mai bună soluție. Dorim să oferim clienților noștri cea mai modernă tehnologie, așadar oferta noastră este în conformitate cu ultimele noutăți și schimbări de pe piață. În același timp căutăm să stabilim legătura între producătorii, revânzătorii și specialiștii din domeniu. Scopul nostru este să îi ajutăm pe instalatori să execute lucrările de instalații la cea mai bună calitate și cu o durată de viață cât mai lungă.

Calitate occidentală și la noi în casă

Stocul nostru, care se reînnoiește mereu, cuprinde peste 12.000 produse, care corespund standardelor de calitate vest europene. Ne preocupăm permanent să aducem cele mai moderne produse, cu cele mai noi tehnologii, pe care la distribuim la nivel național. Avem mai multe depozite în țară, astfel încât putem livra produsele noastre la prețuri atractive în orice parte a țării și în condiții optime.

Ne ajutăm partenerii

Preocuparea noastră nu se limitează la vânzări, ci îi ajutăm pe partenerii noștri acordându-le consiliere în munca de zi cu zi. Pentru instalatori organizăm periodic cursuri de instruire unde le prezentăm cele mai noi tehnologii și cele mai inovative produse.

Dezvoltarea continuă și identificarea oportunităților a devenit unul din principiile de bază ale firmei noastre. Ne străduim așadar să nu ne agățăm de o singură soluție, ci, urmărind în permanență noutățile din domeniu, să oferim cea mai bună calitate partenerilor și clienților noștri. Produsele vin și pleacă, dar expertiza cu care le alegem este neschimbată.

 

Mai multe detalii