Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Încălzire în pardoseală în baie – De ce să optezi pentru ea?

Sistemele de încălzire în pardoseală au căpătat o popularitate însemnată în ultimii ani. Te întrebi care este motivul principal? Ei bine, sunt alternative deosebit de practice, care oferă o gamă variată de beneficii. Tot mai multe persoane aleg o asemenea variantă de încălzire. Totuși, presupune costuri destul de ridicate privind instalarea. Spre deosebire de caloriferele clasice, căldura este distribuită uniform, ceea ce te va ajuta să menții o temperatură constantă în locuință. Tocmai de aceea, sistemul este ideal pentru orice încăpere, mai ales în cazul băii. Acolo, nevoia de a crea un ambient relaxant e mai mult decât necesară.

Însă, lista beneficiilor de care te vei bucura dacă optezi pentru încălzire în pardoseală în baia  din locuință nu se oprește aici:

 • Maximizezi cu ușurință spațiul avut la dispoziție. Cui nu i-ar plăcea o baie aranjată cu stil, care nu integrează obiecte inutile sau mult prea voluminoase? De cele mai multe ori însă caloriferele impactează negativ armonia vizuală și dau senzația de prea plin. Tocmai de aceea devine din ce în ce mai greu să jonglezi cu elementele estetice. Totuși, un sistem de încălzire în pardoseală devine soluția ideală atât în cazul băilor compacte, cât și celor de mari dimensiuni. Vei avea așadar suficient loc pentru a te relaxa, dar și pentru a defini stilul de amenajare dorit.
 • Elimini posibilitatea dezvoltării alergiilor diverse. Tocmai datorită umidității crescute prezente în baie, bacteriile se înmulțesc rapid. De asemenea, atmosfera devine din ce în ce mai sufocantă. Însă, variantele de încălzire în pardoseală oferă confort sporit și siguranță, mai ales celor care suferă de alergii. De asemenea, îmbunătățesc rapid calitatea aerului și reușesc să creeze un ambient fresh.
 • Poți integra orice tip de pardoseală. Ai la dispoziție variante multiple precum gresie, parchet sau piatră. În cazul băilor cele mai indicate sunt plăcile ceramice, însă poți personaliza după bunul plac rezultatul final.
 • Oferi plus valoare întregii locuințe. Încălzirea în pardoseală este o opțiune modernă, de ultimă generație, ceea ce va conferi un suflu inedit locuinței.
 • Costuri reduse de întreținere. Tocmai pentru că se menține o temperatură constantă, plata facturilor la energie nu va mai reprezenta o problemă greu de gestionat.

 

Încălzire în pardoseală în baie – Cum se montează?

Etapele de instalare a unui sistem de încălzire electrică în pardoseală nu implică activități complexe. Însă, e important să alegi cu atenție producătorul înainte de a derula procesul de montare. Alternativele Frankische se numără printre cele mai indicate opțiuni, tocmai datorită funcționalităților ingenioase pe care le prezintă:

 • Design flexibil – Sistemul poate fi manevrat cu ușurință, ceea ce va reduce din start timpul estimat pentru integrarea completă în pardoseală. De asemenea, nu va fi nevoie de ajutorul mai multor persoane pentru a definitiva procesul de instalare. Mai repede decât ai fi crezut, te vei bucura de rezultatul dorit.
 • Rezistență sporită – Totul este influențat de modalitatea de fabricare. Sistemul garantează caracteristici durabile excelente. Integrează un strat protector, care elimină riscul apariției factorilor de uzură și degradare. Nu va trebui așadar să investești constant în reparații sau modificări la nivelul structurii. Va trebui doar să realizezi la un interval de timp activitățile specifice de mentenanță. De asemenea, rezistă fără probleme până la presiunea de șase bari și la o temperatură de 95 de grade.
 • Multifuncționalitate – Este disponibil în role, ceea ce ocupă spațiu redus. De asemenea, poate fi transportat cu ușurință de o singură persoană.

În ceea ce privește instalarea propriu-zisă, există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în calcul:

 • Trasează cu atenție dimensiunile băii – Pentru a-ți fi mai ușor notează totul pe o foaie.
 • Discută pe larg cu un specialist pentru a identifica soluții personalizate – Nu lua decizii pe repede-înainte. Informează-te cu atenție în ceea ce privește opțiunile disponibile pe piață și ascultă sfaturile primite din partea experților.
 • Ia în calcul toate riscurile care pot apărea – Dacă vrei să te bucuri din plin de avantajele unui sistem de încălzire electrică în pardoseală e recomandat să te gândești la toate scenariile posibile. Aliniază totul în funcție de cerințele și nevoile tale. Rezultatul final va fi cu siguranță pe măsura așteptărilor.

 


 

Încălzire în pardoseală în baie – Unde găsești cele mai eficiente opțiuni?

Cauți de mult timp varianta care să se potrivească întocmai nevoilor tale, însă nu ai găsit nimic până acum? Ei bine, pe piață există numeroase opțiuni, însă nu toate oferă garanția calității și a siguranței. Poate una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face dacă te-ai hotărât să construiești o locuință este să te grăbești. Nu te rezuma la variantele aflate la îndemână și nu încerca să adopți sisteme care se bucură de popularitate, dar care nu impresionează din punct de vedere tehnic.

Novapex este un producător care iese în evidență prin:

 • Profesionalism – Cu o vastă experiență în domeniu, echipa este formată din persoane pregătite pentru a duce la bun sfârșit orice proiect, indiferent de complexitate. Sistemul de încălzire în pardoseală are o garanție de 30 de ani și este ușor de montat. De asemenea, se potrivește de minune în orice încăpere din locuință, fie că e vorba de baie, living sau dormitor.
 • Corectitudine – Vei primi toate informațiile de care vei avea nevoie, chiar înainte de a fi derulate activitățile de instalare. Specialiștii sunt atenți să ducă la bun sfârșit fiecare proiect și să respecte toate detaliile stabilite la începutul colaborării. Se pune accent pe responsabilitate și punctualitate, indiferent de situație. Rolele vor fi livrate rapid, în condiții de maximă siguranță. Totuși, în cazul în care intervin situații neprevăzute sau probleme tehnice, vei fi anunaț/ă imediat.
 • Raport calitate-preț avantajos – Calitatea este fără îndoială cea mai bună investiție pe care o poți face, mai ales când vine vorba de locuința personală. Achiziționarea unui sistem de încălzire în pardoseală este o decizie care presupune costuri destul de ridicate. Evident, prețul va fi influențat și de caracteristicile băi, dar și ale casei. Totuși, dacă îți dorești să te bucuri de un ambient inedit, dar în același timp sigur pentru toți membrii familiei devine o soluție mai mult decât necesară. De asemenea, în timp îți vei recupera mai mult ca sigur banii cheltuiți. Funcționarea inteligentă a sistemului va minimiza destul de mult costurile aferente pentru energia electrică.
 • Personalizare – Înainte de amplasarea sistemului în locuință, experții vor analiza cu atenție specificațiile băii și îți vor oferi soluții în consecință. Te vor ajuta, de asemenea, să capeți o perspectivă de ansamblu asupra caracteristicilor pe care le prezintă mecanismul de încălzire. Ți se va explica pe larg modalitatea de funcționare și felul în care se realizează racordarea.

Un sistem de încălzire în pardoseală devine așadar o alternativă ingenioasă, pe care o poți integra cu ușurință oriunde în locuință. Una dintre zonele din care mecanismul nu are cum să lipsească este baia. Acolo, umiditatea este cea care dezechilibrează de cele mai multe ori caracteristicile ambientului. De asemenea, caloriferele voluminoase influențează negativ întregul design. Însă, varianta modernă de încălzire îți va garanta mai mult ca sigur momente unice de relaxare și voie bună. Căldura este distribuită uniform, iar spațiul capătă o notă fresh, prietenoasă și aerisită.

Totuși, e recomandat să alegi cu atenție producătorul pentru a te asigura că investiția își va merita toți banii. Novapex se numără printre variantele pe care merită să le încerci, tocmai datorită beneficiilor diverse pe care le oferă. Este durabil, flexibil și ușor de montat. De asemenea, dispune de o garanție extinsă, tocmai datorită stratului protector, dar și a caracteristicilor tehnice impresionante.

Alege inteligent și definește cu ușurință o atmosferă relaxantă în locuință!