Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Automatizare

Sistemele de automatizare pentru incalzire in pardoseala reprezinta una dintre cele mai mari provocari pentru instalatori. Exista multe modalitati in care poate fi facuta automatizarea, insa cel mai bine este sa folosesti o reteta clasica si un echipament robust, testat de-a lungul mai multor ani.

Cea mai simpla varianta de automatizare este reprezentata de o centrala termica in condensare sau o pompa de caldura conectata direct la sistemul de incalzire in pardoseala, fara o pompa intermediara. Aceasta automatizare simpla este indicata pentru o casa cu un singur nivel si cu o suprafata relativ mica, sub 100 de metri patrati.

Pentru o proprietate mare, nu te poti baza doar pe termostatul unei centrale termice sau al pompei de caldura si trebuie sa montezi o automatizare cu zone multiple, care sa poata controla si sursa de caldura.

Automatizarile inteligente pentru incalzire in pardoseala te pot ajuta sa faci economii semnificative la incalzire / racire si sa ai un confort sporit in propria casa.

Printre produsele oferite de Novapex in categoria Sisteme de automatizari pentru incalzire in pardoseala, se numara:

  • actuator termic (utilizat pentru reglarea sistemelor de incalzire in pardoseala cu radiatoare si a sistemelor de racire);
  • bloc cu terminale pentru legarea actuatoarelor si termostatelor;
  • grup de mixare;
  • unitate de amestec pentru incalzirea in pardoseala.

Toate produsele sunt realizate de Novapex si Profitherm.