Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Automatizare

Sistemele de automatizare pentru încălzire în pardoseală reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru instalatori. Există multe modalități în care poate fi făcută automatizarea, însă cel mai bine este să folosești o rețetă clasică și un echipament robust, testat de-a lungul mai multor ani.

Cea mai simplă variantă de automatizare este reprezentată de o centrală termică în condensare sau o pompă de căldură conectată direct la sistemul de încălzire în pardoseală, fără o pompă intermediară. Această automatizare simplă este indicată pentru o casă cu un singur nivel și cu o suprafață relativ mică, sub 100 de metri pătrați.

Pentru o proprietate mare, nu te poți baza doar pe termostatul unei centrale termice sau al pompei de căldură și trebuie să montezi o automatizare cu zone multiple, care să poată controla și sursă de căldură.

Automatizările inteligente pentru încălzire în pardoseală te pot ajută să faci economii semnificative la încălzire / răcire și să ai un confort sporit în propria casă.

Printre produsele oferite de Novapex în categoria Sisteme de automatizări pentru încălzire în pardoseală, se numără:

  • actuator termic (utilizat pentru reglarea sistemelor de încălzire în pardoseală cu radiatoare și a sistemelor de răcire);
  • bloc cu terminale pentru legarea actuatoarelor și termostatelor;
  • grup de mixare;
  • unitate de amestec pentru încălzirea în pardoseală.

Toate produsele sunt realizate de Novapex și Profitherm.