Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Cleme încălzire pardoseală, cleme tacker

In catalogul Novapex vei gasi o gama variata de cleme pentru sistemele de incalzire in pardoseala care au ca rol fixarea tevilor ovale si filetate M6. Materialele din care acestea sunt realizate sunt plastic si cupru, materiale care permit adaptarea dimensiunii in functie de forma tevilor. In mod evident, acesta este un factor important, deoarece faciliteaza asamblarea si dezasamblarea tevilor. Rezistenta termica a clemelor de fixare din plastic este de 90 °C, iar a celor de cupru este de 110 °C.

Alegerea clemelor pentru incalzirea in pardoseala potrivite se face in functie de tipul izolatiei pe care este montata teava. Inaltimea clipsului trebuie astfel configurata, incat dupa prinderea sa nu depaseasca stratul de izolatie. Inainte de a incepe montarea propriu-zisa, este important ca pozitia tacker-ului sa fie verificata si reglata, astfel incat sa avem siguranta ca aceasta nu va permite desprinderea clipsurilor. Reglajul trebuie efectuat de fiecare data cand se modifica grosimea clipsului. Prinderea in acelasi loc a doua cleme pentru incalzirea in pardoseala duce la blocarea mecanismului.

Consultantii Novapex iti stau la dispozitie cu orice informatie ai nevoie pentru alegerea celor mai potrivite cleme pentru incalzirea in pardoseala sau cleme tacker.