Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Cleme încălzire pardoseală, cleme tacker

În catalogul Novapex vei găsi o gama variată de cleme pentru sistemele de încălzire în pardoseală care au ca rol fixarea țevilor ovale și filetate M6. Materialele din care acestea sunt realizate sunt plastic și cupru, materiale care permit adaptarea dimensiunii în funcție de formă țevilor. În mod evident, acesta este un factor important, deoarece facilitează asamblarea și dezasamblarea țevilor. Rezistență termică a clemelor de fixare din plastic este de 90 °C, iar a celor de cupru este de 110 °C.

Alegerea clemelor pentru încălzirea în pardoseală potrivite se face în funcție de tipul izolației pe care este montată țeavă. Înălțimea clipsului trebuie astfel configurată, încât după prinderea să nu depășească stratul de izolație. Înainte de a începe montarea propriu-zisă, este important că poziția tacker-ului să fie verificată și reglată, astfel încât să avem siguranță că această nu va permite desprinderea clipsurilor. Reglajul trebuie efectuat de fiecare dată când se modifică grosimea clipsului. Prinderea în același loc a două cleme pentru încălzirea în pardoseală duce la blocarea mecanismului.

Consultanții Novapex îți stau la dispoziție cu orice informație ai nevoie pentru alegerea celor mai potrivite cleme pentru încălzirea în pardoseală sau cleme tacker.