Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Distribuitoare

Unul dintre cele mai importante beneficii ale sistemelor de incalzire in pardoseala este incalzirea uniforma a incaperii, in ciuda faptului ca temperatura medie este mai mica decat in cazul radiatoarelor conventionale. Calitatea aerului interior este mai buna fata de alte forme de incalzire, iar picioarele sunt calde, in timp ce aerul respirat este mai rece. De aceea, pe termen lung, sistemele de incalzire in pardoseala reprezinta o investitie rentabila.

In catalogul Novapex vei gasi distribuitoare Profitherm, fabricate in Germania, care se conecteaza la reteaua de incalzire cu racord DN 25 prin intermediul a doi robineti sferici de izolare (neinclusi). Corpurile sunt realizate din otel inoxidabil si vin dotate standard cu aerisitoare manuale si robinete de golire/umplere din alama nichelata, atat pe tur, cat si pe retur.

Componenta standard a distribuitoarelor:

– Corp tur si corp retur

– Dopuri de blindare

– Suporti de prindere

– Indicatoare de debit

– Ventile termostatice

– Capace de protectie a ventilelor

– Aerisitoare manuale

– Robineti de drenaj nichelati

Specificatii tehnice:

– Dimensiune distribuitor 1”

– Presiune maxima de lucru a distribuitoarelor Profitherm este de 10 bar (PN 10) – grup fara pompa de recirculare, 6 bar (PN 6) – grup cu pompa de recirculare Wilo Yonos Para RS

– Temperatura maxima permanenta de lucru este de 95°C

– Sectiune interna cu cel putin 10% mai mare decat la cele de alama

– Iesiri: de la 2 pana la 12 cai, cu filet de ¾” tip Eurocon

– Debit de pana la 3.000 l/h, valoare kvs=2.88 m³/h la robinetul de reglaj

Distribuitoarele pentru incalzirea in pardoseala sunt de ultima generatie, realizate in conformitate cu standardele de calitate vest europene. Novapex detine depozite in intreaga tara, astfel incat produsele noastre sunt livrate la preturi atractive in orice parte a tarii si in conditii optime. Studiaza oferta noastra de distribuitoare si fa cea mai buna alegere. Consultantii nostri iti stau la dispozitie cu orice informatie.