Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Fitinguri și accesorii pentru încălzire în pardoseală

Novapex îți pune la dispoziție o gamă completă de fitinguri pentru încălzirea în pardoseală. În catalogul nostru de produse vei regăsi pompe de verificare pentru țevi, care au că scop controlarea stării conductelor, seturi de conexiuni, șuruburi pentru cuplarea țevilor, precum și multe alte fitinguri necesare pentru montarea sistemelor de încălzire în pardoseală.

Aceste produse sunt realizate din alamă sau plastic PPSU (polyphenylsulfone) – un material non-toxic ce a fost testat în spațiu și care rezistă foarte bine la temperaturi extreme.

Caracteristici produse:

  • ideale pentru instalațiile montate în spații înguste sau limitat
  • realizate din materiale care rezistă la rugină și temperaturi extreme (de până la 95 de grade)
  • beneficiază de o garanție extinsă de până la 10 ani
  • dispun de certificate internaționale.

Sistemele de încălzire în pardoseală presupun montarea unui întreg echipament care să facă posibilă încălzirea locuinței prin amplasarea corpurilor de încălzire sub nivelul podelei. Această tehnologie presupune că aerul cald să urce de la nivelul podelei, încălzind treptat camera. De aceea, încălzirea în pardoseală asigură o temperatură uniformă în orice punct al camerei, oferind un extra confort beneficiarilor. Mai mult decât atât, sistemele de încălzire în pardoseală nu presupun montarea de calorifere în fiecare camera, ci doar a unor țevi pe sub pardoseală.

Întrebuințarea sistemelor de încălzire prin pardoseală este variată, acestea putând fi utilizate în locuințe, în instituții publice, dar și în clădirile industriale.

Consultă acum catalogul de fitinguri pentru încălzirea în pardoseală.