Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Fitinguri încălzire prin pardoseală

Novapex iti pune la dispozitie o gama completa de fitinguri pentru incalzirea in pardoseala. In catalogul nostru de produse vei regasi pompe de verificare pentru tevi, care au ca scop controlarea starii conductelor, seturi de conexiuni, suruburi pentru cuplarea tevilor, precum si multe ale fitinguri necesare pentru montarea sistemelor de incalzire in pardoseala.

Aceste produse sunt realizate din alama sau plastic PPSU (polyphenylsulfone) – un material non-toxic ce a fost testat in spatiu si care rezista foarte bine la temperaturi extreme.

Caracteristici produse:

– ideale pentru instalatiile montate in spatii inguste sau limitate

– realizate din materiale care rezista la rugina si temperaturi extreme (de pana la 95 de grade)

– beneficiaza de o garantie extinsa de pana la 10 ani

– dispun de certificate internationale.

Sistemele de incalzire in pardoseala presupun montarea unui intreg echipament care sa faca posibila incalzirea locuintei prin amplasarea corpurilor de incalzire sub nivelul podelei. Aceasta tehnologie presupune ca aerul cald sa urce de la nivelul podelei, incalzind treptat camera. De aceea, incalzirea in pardoseala asigura o temperatura uniforma in orice punct al camerei, oferind un extra confort beneficiarilor. Mai mult decat atat, sistemele de incalzire in pardoseala nu presupun montarea de calorifere in fiecare camera, ci doar a unor tevi pe sub pardoseala.

Intrebuintarea sistemelor de incalzire prin pardoseala este variata, acestea putand fi utilizate in locuinte, in institutii publice, dar si in cladirile industriale. Consulta acum catalogul de fitinguri pentru incalzirea in pardoseala.