Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Fitinguri prin sertizare/presare

Fitinguri Frankische prin sertizare/presare

În oferta Novapex vei găsi fitinguri prin presare alpex realizate de producătorul FRÄNKISCHE, lider mondial în fabricarea țevilor. Sistemele alpex ale firmei FRÄNKISCHE reprezintă o garanție a calității combinată cu flexibilitatea. FRÄNKISCHE utilizează la aceste fitinguri materiale plastice PPSU de mare randament, acestea garantând o rezistență maximă și caracteristici optime.

Fitingurile sunt rezistente la coroziune, și nu sunt afectate de depunerile de substanțe din apă. Rezistență la șoc ridicată este o calitate de la sine înțeleasă, că și rezistență la hidroliză și la atacul substanțelor chimice, chiar și la o expunere îndelungată la temperaturi ridicate.

PPSU este un material sigur pentru aplicațiile igienice, ce nu conține substanțe chimice dăunătoare, ceea ce îl face foarte popular în aplicațiile medicale.

Fitingurile prin presare alpex-duo 16-32 mm

Racordurile de țeavă din PPSU (polifenilsulfona), cu dimensiuni de 16 – 32 mm au o mare rezistență la șocuri, sunt foarte puțîn predispuse la fisurarea din cauza solicitărilor și au o rezistență excepțională la apă caldă. PPSU este un material amorf, cu o foarte bună rezistență chimică, de clasa B2 de rezistență la foc, conform DIN 4102 Partea 1 – Inflamabilitatea normală.

Racordurile de țeavă făcute din alamă (alamă rezistență la coroziunea selectivă, conform DIN EN 12164) se folosesc pretutindeni unde este nevoie de alamă.

Fitingurile prin presare alpex-duo se potrivesc mai multor tipuri de instalare. Sistemul de conectare al radiatorului cu accesoriile permite o utilizare variabilă a racordului radiatorului pentru o singură țeavă sau o țeavă dublă, fiind o instalare practică și eficientă. În plus, modalitatea de utilizare a fitingurilor prin presare este foarte ușoară. În primul rând trebuie utilizat dispozitivul de tăiere pentru a secționa țeavă. Apoi, se folosește debavuratorul de 16-32 mm pentru a calibra și debavura capetele țevilor. Securizează fitingurile prin presare introducând capătul țevii în corpul de baza. La final, folosește ustensilele pentru încrețire pentru a îmbină fitingurile cu țevile.