Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Placa cu nuturi pentru incalzire prin pardoseala

Pe scara larga, incalzirea prin pardoseala este unul dintre cele mai ultilizate sisteme de incalzire. Spre deosebire de solutiile conventionale de incalzire, avantajele sistemului de incalzire prin pardoseala sunt urmatoarele: caldura patrunde mult mai repede in incaperi, consuma mai putina energie si este usor si simplu de instalat.

Structura sistemului de incalzire prin pardoseala garanteaza distribuirea uniforma a caldurii, pe fiecare nivel al cladirii, chiar daca temperatura medie este mai mica decat in cazul in care se utilizeaza radiatoare conventionale, cand temperatura medie este mai mare. Calitatea aerului interior este mai buna fata de alte forme de incalzire, picioarele sunt calde in timp ce aerul respirat este mai rece. Sistemele FRAGMAT utilizeaza temperaturi semnificativ mai mici ale apei, pentru a incalzi o camera, ceea ce se traduce prin costuri de incalzire reduse cu pana la 12%.

Simplu, rapid, economic!

De ce sa alegi sistemele de incalzire prin pardoseala FRAGMAT?

– instalare simpla si rapida

– asigura o reducere a costurilor efective de incalzire cu pana la 12%

– sunt rezistente mecanic la inundatii si scurgeri de apa

– asigura o distributie uniforma a caldurii de la podea pana la tavan
pierderile de caldura sunt mult mai mici in sistemele Fragmat, decat in cazul radiatoarelor conventionale

– miscarea aerului si circulatia alergenilor este diminuata in sistemele Fragmat. Acest lucru contribuie la reducerea cantitatii de praf si de acarieni din mediul ambiant

– brandul FRAGMAT realizeaza sisteme de incalzire in pardoseala de mai bine de 15 ani.