Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Termostate

Gama de produse Novapex cuprinde două tipuri de termostate: pentru cameră și de țeavă. Garantăm pentru calitatea termostatelor, acestea fiind supuse unor cercetări permanente, astfel încât produsele să țină pasul cu cele mai noi apariții în domeniu, iar clienții să fie satisfăcuți. Acestea sunt ideale pentru cazane electrice, cât și pe gaz, alte cazane, saune și alte instalații.

În catalogul nostru vei regăsi următoarele modele de termostate:

  • Termostate de ambianță cu comutator oprit/pornit sau comutator zi/noapte

Acesta se folosește la reglarea temperaturii din locuințe, fiind adecvat pentru setarea centralelor termice cu pompă de recirculare.

  • Termostat de ambianță simplu

La fel că precedentele modele, termostatele de ambianță simple reglează temperatura din spațiul interior al locuințelor și se folosește împreună cu centralele termice cu pompă de recirculare.

  • Termostat de contact bimetalic HQ, cu și fără capilar

Se utilizează pentru comandă auxiliară a sistemelor de încălzire în vederea îmbunătățirii confortului și eficienței, precum și pentru comandă auxiliară a pompei de recirculare.

  • Termostat de cameră programabil

Permite setarea temperaturii în cameră și dispune de protecție împotriva înghețului.

  • Termostat analogic de control PROFITHERM

Cuprinde o gamă de reglare a temperaturii între 5 și 30 de grade. Dispune de funcție de reducere a temperaturii pe timp de noapte, funcție antiingheț și posibilitatea de calibrare.

  • Termostat de cameră digital PROFITHERM cu display din plastic sau sticlă