Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Termostate

Gama de produse Novapex cuprinde doua tipuri de termostate: pentru camera si de teava. Garantam pentru calitatea termostatelor, acestea fiind supuse unor cercetari permanente, astfel incat produsele sa tina pasul cu cele mai noi aparitii in domeniu, iar clientii sa fie satisfacuti. Acestea sunt ideale pentru cazane electrice, cat si pe gaz, alte cazane, saune si alte instalatii.

In catalogul nostru vei regasi urmatoarele modele de termostate:

  • Termostate de ambianta cu comutator oprit/pornit sau comutator zi/noapte

Acesta se foloseste la reglarea temperaturii din locuinte, fiind adecvat pentru setarea centralelor termice cu pompa de recirculare.

  • Termostat de ambianta simplu

La fel ca precedentele modele, termostatele de ambianta simple regleaza temperatura din spatiul interior al locuintelor si se foloseste impreuna cu centralele termice cu pompa de recirculare.

  • Termostat de contact bimetalic HQ, cu si fara capilar

Se utilizeaza pentru comanda auxiliara a sistemelor de incalzire in vederea imbunatatirii confortului si eficientei, precum si pentru comanda auxiliara a pompei de recirculare.

  • Termostat de camera programabil

Permite setarea temperaturii in camera si dispune de protectie impotriva inghetului.

  • Termostat analogic de control PROFITHERM

Cuprinde o gama de reglare a temperaturii intre 5 si 30 de grade. Dispune de functie de reducere a temperaturii pe timp de noapte, functie antiinghet si posibilitatea de calibrare.

  • Termostat de camera digital PROFITHERM cu display din plastic sau sticla