Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Pentru proiectanți

Știm cât de importantă este inovația în munca dumneavoastră, pentru oferirea de soluții care rezistă în timp. Poate fi obositor să cauți în permanență cele mai noi tehnologii din domeniul instalațiilor, de aceea noi vă luăm această greutate de pe umeri. Urmărind în permanență schimbările de pe piață, vă oferim cele mai moderne produse si sisteme de instalații și vă ușurăm munca cu ajutorul oferit în proiectare.

Siguranță în funcționare, durată lungă de viață

Datorită Novapex, divizia de instalații a firmei Kreativ, puteți proiecta cu produse moderne, de calitate superioară și cu durată lungă de viață. Acest lucru aduce mai multe avantaje: pe de o parte pentru executanți acest lucru înseamnă instalare mai ușoară, pe de altă parte înseamnă un plus de siguranță pentru clienții finali. Pentru produsele noastre oferim garanție de cel puțin doi ani, dar pentru anumite sisteme de țevi chiar și 30 ani.

tervezoknek

Aveți întrebări? Aveți nevoie de ajutorul nostru? Trimiteți-ne un mesaj și vom fi la dispoziția dumneavoastră!

  Numele*:

  Nume firmă:

  E-mail*:

  Număr de telefon:

  Mesaj:

  Am citit și accept termenii și condițiile.

  Datele personale furnizate vor fi tratate corespunzător normelor legale în vigoare, nici o companie terță nu participă la prelucrarea datelor dumneavoastră.