Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Distribuitoare incalzire calorifere, radiatoare

Distribuitoarele sunt esentiale pentru functionarea sistemelor de incalzire pe baza de apa, mai exact pentru functionarea caloriferelor si radiatoarelor. Oferta Novapex include distribuitoare Profitherm, fabricate de producatorul Fränkische, in Germania. Acestea se conecteaza la reteaua de incalzire cu racord DN 25 prin intermediul a doi robineti sferici de izolare (neinclusi). Corpurile distribuitoarelor sunt fabricate din teava trasa rectangulara din otel inoxidabil si vin dotate standard cu ventile termostatice si capace albastre de protectie. Ventilele sunt pregatite pentru a fi folosite cu actuatoare standard (pozitie de inchidere 11,8 m). Conectarea tevilor de distributie se realizeaza prin racorduri de tip Eurocon ¾”.

Echilibrarea retelei de incalzire se poate realiza rapid si exact, fara a fi necesare aparate de masura si reglaj suplimentare, folosind indicatoarele de debit din dotarea standard a distribuitoarelor.

Caracteristicile standard ale distribuitorului Profitherm:

– Corp tur si corp retur
– Dopuri de blindare
– Suporti de prindere
– Indicatoare de debit
– Ventile termostatice
– Capace de protectie a ventilelor
– Aerisitoare manuale
– Robineti de drenaj nichelati

Specificatii tehnice:

– Dimensiune distribuitor 1”
– Presiune maxima de lucru: 6 bar (la proba de presiune 10 bar)
– Temperatura maxima permanenta de lucru este de 95°C
– Sectiune interna cu cel putin 10% mai mare decat la cele de alama
– Iesiri: de la 2 pana la 12 cai, cu filet de ¾” tip Euroconus
– Debit de pana la 3.000 l/h, valoare kvs=2.88 m³/h la robinetul de reglaj

Produsele sunt realizate dupa standardele de calitate occidentale. Novapex detine depozite in intreaga tara, astfel incat produsele noastre sunt livrate la preturi atractive in orice parte a tarii si in conditii optime. Studiaza oferta noastra de distribuitoare si fa cea mai buna alegere. Consultantii nostri iti stau la dispozitie cu orice informatie.