Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Distribuitoare pentru instalații

Distribuitoarele sunt esențiale pentru funcționarea sistemelor de încălzire pe baza de apă, mai exact pentru funcționarea caloriferelor și radiatoarelor. Oferta Novapex include distribuitoare Profitherm, fabricate de producătorul Fränkische, în Germania. Acestea se conectează la rețeaua de încălzire cu racord DN 25 prin intermediul a doi robineți sferici de izolare (neinclusi). Corpurile distribuitoarelor sunt fabricate din țeavă trasă rectangulară din oțel inoxidabil și vin dotate standard cu ventile termostatice și capace albastre de protecție. Ventilele sunt pregătite pentru a fi folosite cu actuatoare standard (poziție de închidere 11,8 m). Conectarea țevilor de distribuție se realizează prin racorduri de tip Eurocon ¾”.

Echilibrarea rețelei de încălzire se poate realiza rapid și exact, fără a fi necesare aparate de măsură și reglaj suplimentare, folosind indicatoarele de debit din dotarea standard a distribuitoarelor.

Caracteristicile standard ale distribuitorului Profitherm:

– Corp tur și corp retur
– Dopuri de blindare
– Suporți de prindere
– Indicatoare de debit
– Ventile termostatice
– Capace de protecție a ventilelor
– Aerisitoare manuale
– Robineți de drenaj nichelați

Specificații tehnice:

– Dimensiune distribuitor 1”
– Presiune maximă de lucru: 6 bar (la proba de presiune 10 bar)
– Temperatura maximă permanentă de lucru este de 95°C 
– Secțiune internă cu cel puțîn 10% mai mare decât la cele de alamă
– Ieșiri: de la 2 până la 12 cai, cu filet de ¾” tip Euroconus
– Debit de până la 3.000 l/h, valoare kvs=2.88 m³/h la robinetul de reglaj

Produsele sunt realizate după standardele de calitate occidentale. Novapex deține depozite în întreagă țară, astfel încât produsele noastre sunt livrate la prețuri atractive în orice parte a țării și în condiții optime. Studiază oferta noastră de distribuitoare și fă cea mai bună alegere.

Consultanții noștri îți stau la dispoziție cu orice informație.