Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Sisteme de țevi pentru instalații de încălzire și sanitare

Sistemul de țevi pentru instalațiile de încălzire și sanitare este esențial în orice locuință. De aceea, este important să cunoaștem încă de la început care este cea mai rentabilă alegere. Principalele aspecte pe care trebuie să le punem în balanță în momentul în care luăm o decizie sunt prețul, durata de viață a țevilor, coeficientul de transfer termic al acestora, coroziunea la care vor fi supuse și, bineînțeles, aspectul. Având în vedere toate aceste considerente, Novapex îți pune la dispoziție țevi pentru instalațiile de încălzire și sanitare de cea mai bună calitate, recomandate de profesioniști datorită caracteristicilor de top:

Țevile multistrat pentru instalațiile de încălzire și sanitare sunt alcătuite din 3 straturi: stratul interior și exterior din polietilenă tratată termic PE-RT, un miez flexibil din AL sudat cap la cap.

Cele 3 straturi sunt unite prin alte straturi speciale din materiale compozite, formând un produs unic, capabil să satisfacă cele mai ridicate cerințe și să asigure o funcționalitate excepțională pentru o durata lungă de timp.

– Procesul de sudare cap la cap conferă stratului de aluminiu o grosime uniformă de-a lungul țevii, ceea ce înseamnă că la incovoiere se va aplică o forță egală în toate locurile, cusăturile rezistând și la solicitări mari.

– Se livrează cu capace în capăt care să le protejeze contra bacteriilor și a altor contaminanti și care să confere siguranță de exploatare a instalațiilor de apă potabilă, astfel țevile sunt sigure din punct de vedere alimentar și igienic.

– Sunt impermeabile la oxigen 100%.

– Datorită miezului flexibil se îndoaie foarte ușor.