Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Sisteme de tevi pentru instalatii de incalzire si sanitare

Sistemul de tevi pentru instalatiile de incalzire si sanitare este esential in orice locuinta. De aceea, este important sa cunoastem inca de la inceput care este cea mai rentabila alegere. Principalele aspecte pe care trebuie sa le punem in balanta in momentul in care luam o decizie sunt pretul, durata de viata a tevilor, coeficientul de transfer termic al acestora, coroziunea la care vor fi supuse si, bineinteles, aspectul. Avand in vedere toate aceste considerente, Novapex iti pune la dispozitie tevi pentru instalatiile de incalzire si sanitare de cea mai buna calitate, recomandate de profesionisti datorita caracteristicilor de top:

– Tevile multistrat pentru instalatiile de incalzire si sanitare sunt alcatuite din 3 straturi: stratul interior si exterior din polietilena tratata termic PE-RT, un miez flexibil din AL sudat cap la cap.

– Cele 3 straturi sunt unite prin alte straturi speciale din materiale compozite, formand un produs unic, capabil sa satisfaca cele mai ridicate cerinte si sa asigure o functionalitate exceptionala pentru o durata lunga de timp.

– Procesul de sudare cap la cap confera stratului de aluminiu o grosime uniforma de-a lungul tevii, ceea ce inseamna ca la incovoiere se va aplica o forta egala in toate locurile, cusaturile rezistand si la solicitari mari.

– Se livreaza cu capace in capat care sa le protejeze contra bacteriilor si a altor contaminanti si care sa confere siguranta de exploatare a instalatiilor de apa potabila, astfel tevile sunt sigure din punct de vedere alimentar si igienic.

– Sunt impermeabile la oxigen 100%.

– Datorita miezului flexibil se indoaie foarte usor.