Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Produsele McAlpine

Foarte puțini utilizatori sunt atenți la alegerea produselor de calitate pentru instalațiile de scurgere, deși sunt esențiale pentru confortul și durata de viață a clădirilor.

În cazul utilizării produselor de calitate inferioară probabilitatea scurgerilor de apă uzată crește, iar scurgerile pot deteriora strucura clădilor și a finisajelor. Piesele de canalizare de calitatate inferioară se înfundă mai ușor datorită bavurilor și suprafețelor nefinisate curespunzător, astfel firele de păr, materialele textile, sau alte obiecte mărunte se agață. Depunerile de grăsime, sau alte deșeuri mărunte ce pot ajunge în sistem pot cauza mirosuri neplăcute. Problemele de acest gen pot determina foarte multe neplăceri în timpul utilizării.

McAlpine este o companie fondată în 1902, care a început fabricarea pieselor de scurgere din materiale plastice încă din 1957, fiind primul din domeniu în Marea Britanie. În zilele noastre firma este condusă de familia fondatoare, fapt care ne dă o și mai mare încredere față de ei. Compania are reprezentanță în peste 80 de țări din lume.

McAlpine oferă o gamă largă de produse pentru instații de canalizare: sifoane, fitinguri de conectare pentru mașini de spălat, pentru cabine de duș, căzi, mașini de spălat vase; supape de scurgere, tuburi flexibile din plastic, conectori toaletă și multe alte produse sanitare.

Produsele McAlpine ușurează execuția instalațiilor de scurgere, datorită gamei mari de produse, pentru fiecare aplicație putem găsi exact produsul potrivit.

 

Doresc mai multe informații cu privire la produsele McAlpine »