Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Program de formare Novapex

Pe lângă urmărirea în permanență a noutăților de pe piață, punem accent și pe împărtășirea celor mai noi informații de specialitate cu partenerii noștri revânzători și cu instalatorii.
În principiu organizăm 2 feluri de instruire: la nivel național, în orașele mai mari – prezentări de produse, unde prezentăm participanților cea mai modernă tehnologie și avantajele produselor noastre, precum și instruiri de specialitate la sfârșitul cărora acordăm diplome.

Sesiuni de prezentare a produselor

Permanent suntem în căutarea acelor produse care fac munca în instalații mai ușoară, mai sigură și mai rapidă. Am introdus deja mai multe produse și tehnologii occidentale pe piața românească și acesta este scopul nostru și în continuare.

Nu este suficient să introduci pur și simplu produse noi pe piață, știm foarte bine că este datoria noastră să le facem cunoscute nu doar revânzătorilor ci și instalatorilor. Sesiunile nostre de prezentare a produselor au întotdeauna o tematică, pe care o urmăm. De fiecare dată ne concentrăm pe un produs sau pe un grup de produse, ale cărui caracteristici și avantaje le prezentăm în detaliu.

novapex-kepzesi-program

Cursuri de instruire cu acordare de diplome

Ajutorul acordat instalatorilor constă și în aceea de a le prezenta modul de instalare al produselor -de exemplu în cazul sistemelor de ventilație cu recuperarea căldurii. Participanții la asemenea prezentări, în care se pune accentul pe partea practică, vor primi la sfârșit o diplomă, care va atesta că sunt pregătiți să instaleze un asemenea sistem.

La aceste se adaugă o ofertă deosebită: la sistemele de țevi de la Fränkische cumpărate de la noi și montate de un instalator certificat de noi oferim 30 ani de garanție pentru tot sistemul. Astfel puteți și dumneavoastră să vă demonstrați credibilitatea și să creșteți numărul comenzilor primite.

Sunteți interesat de cursurile noastre?

Completați formularul de mai jos și noi vă vom anunța atunci când organizăm un curs în regiunea unde locuiți.

Datele personale furnizate vor fi tratate corespunzător normelor legale în vigoare, nici o companie terță nu participă la prelucrarea datelor dumneavoastră. Termeni și condiții