Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Rigole de duș cu o montare foarte simplă!

În general achiziționarea de obiecte sanitare nu face parte dintre cele mai îndrăgite moduri de a ne petrece timpul liber. Conform experiențelor noastre, doamnele preferă frumosul, iar domnii esteticul. Dar, din fericire, azi nu mai trebuie să facem compromisuri în această privință, deoarece există un sistem care satisface pe deplin ambele cerințe.  

Rigolele de duș MCH sunt îndrăgite în toată Europa, fiindcă montarea lor este mult mai simplă comparativ cu sistemele de evacuare anterioare. Nu mai trebuie spartă pardoseala, înălțimea dispozitivului este reglabilă și, în plus, putem alege dintre mai multe modele de grătare.

Îndeplinind toate aceste cerințe, rigolele de duș MCH oferă o soluție durabilă și estetică pentru baia noastră. 

Aceste sisteme de evacuare au o înălțime minimă de montare de 65 milimetri, astfel spargerea obositoare și zgomotoasă a pardoselii, lucrările care înainte de instalarea rigolei de duș de obicei ne umple baia cu moloz, pot fi evitate.

Dacă doriți să instalați rigola de duș MCH, aveți de urmat următorii pași:

  • pentru fixarea picioarelor trebuie realizate 8 găuri în pardoseală,
  • înălțimea se poate regla și ulterior foarte simplu, din partea de sus, cu ajutorul unei șurubelnițe și a picioarelor rigolei
  • după reglarea înălțimii rigola poate fi zidită, datorită picioarelor reglabile nu trebuie să ne facem griji că nu am lăsat înălțimea potrivită

Pentru unii înălțimea de 65 de milimetri poate părea prea mică, dar rigolele de duș MCH sunt capabile să evacueze 35-40 litri apă pe minut, ceea ce în cazul unui sifon de duș este mai mult decât ideal. 

În plus, datorită diverselor modele de grătare din oțel inoxidabil, avem posibilitatea de a monta rigola de duș care este cea mai potrivită pentru stilul băii noastre. Grătarul inoxidabil și componentele de calitate ale sistemului permit un montaj foarte simplu.

În cazul rigolelor de duș una dintre cerințele de bază este durabilitatea, un criteriu pe care rigolele de duș MCH îl îndeplinesc la maxim. După montare nu vom fi nevoiți să ne atingem de ele doar dacă dorim să renovăm întreaga baie.