Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Rigolă duș

Rigole de interior

Rigolele de interior sunt un produs ingenios de înaltă calitate, ce se instalează și se utilizează facil, prin spațiile fără obstacole pe care le generează. Aceste accesorii au fost concepute pentru băile, saunele și spațiile de relaxare moderne.
Partea inferioară este confecționată din polipropilenă iar capacul este din oțel inox de 1,5 mm conform DIN 1.4301, cu capacitatea de încărcare K3 până la 300 kg.
Înălțimea minimă constructivă este de 65 mm iar scurgerea este reglabilă.

Rigolele pentru interior sunt disponibile în două variante: standard și pentru perete. Racordarea lor se face la conductă de scurgere de Ø 40 mm. Pentru a curăța sifonul, se îndepărtează capacul din oțel inoxidabil.

Pachetul include instrucțiunile de instalare, hidroizolație autoadeziva, picioarele reglabile, dopurile din nailon și șuruburile.

Rigolă de duș facilitează preluarea apelor superficiale de pe o suprafață impermeabilă sau de pe terenuri lipsite de drenaj și, totodată, oferă băii un aspect modern și plăcut, având un design inovator. Datorită tehnologiei actuale, rigolele se montează extrem de ușor și rapid, iar designul le permite să se integreze cu succes în orice tip de baie, indiferent de dimensiuni.

În ceea ce privește întreținerea să, rigolă de duș se curată foarte ușor datorită oțelului inoxidabil din care este realizată, având totodată o rezistență foarte mare la acțiunea agenților chimici. Rigolele pentru duș de la Novapex au o durată de viață lungă și nici nu își schimbă culoarea și mirosul din cauza uzului zilnic.

Rigolele de duș reprezintă ultima tendință în materie de sisteme de scurgere și sunt o adevărată oportunitate pentru instalatori, designeri și constructori. În catalogul nostru de produse vei regăsi o gamă variată de rigole, special concepute pentru a satisface până și cele mai exigențe cerințe.

În funcție de necesități și/sau preferințe, Novapex îți pune la dispoziție rigole orizontale și verticale realizate din oțel inoxidabil si polipropilenă anti UV.