Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Rigole de interior si sifoane de pardoseala

Rigole de interior

Rigolele de interior sunt un produs ingenios de inalta calitate, ce se instaleaza si se utilizeaza facil, prin spatiile fara obstacole pe care le genereaza. Aceste accesorii au fost concepute pentru baile, saunele si spatiile de relaxare moderne. Partea inferioara este confectionata din polipropilena iar capacul este din otel inox de 1,5 mm conform DIN 1.4301, cu capacitatea de incarcare K3 pana la 300 kg. Inaltimea minima constructiva este de 65 mm iar scurgerea este reglabila.

Rigolele pentru interior sunt disponibile in doua variante: standard si pentru perete. Racordarea lor se face la conducta de scurgere de Ø 40 mm. Pentru a curata sifonul, se indeparteaza capacul din otel inoxidabil.

Pachetul include instructiunile de instalare, hidroizolatie autoadeziva, picioarele reglabile, dopurile din nailon si suruburile.

Sifoane de pardoseala

In catalogul Novapex vei regasi sifoane de pardoseala orizontale (numite si plate) si sifoane de pardoseala reglabile, realizate din plastic sau otel inoxidabil de calitate superioara. Acestea se pot monta foarte usor pe orice tip de pardoseala, fiind potrivite pentru apartamentele de bloc. Catalogul nostru cuprinde doar produse de ultima generatie, motiv pentru care sifoanele de pardoseala MCH nu aveau cum sa fie excluse. Acestea sunt dotate cu plutitor care sa obtureze mirosurile nedorite si cu saculeti pentru colectarea firelor de par. Atunci cand nivelul apei scade, capacul plutitor inchide scurgerea, impiedicand raspandirea mirosurilor neplacute de canalizare.