Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Sifoane de pardoseală

Sifoane de pardoseală

În catalogul Novapex vei regăsi sifoane de pardoseală orizontale (numite și plate) și sifoane de pardoseală reglabile, realizate din plastic sau oțel inoxidabil de calitate superioară.
Acestea se pot monta foarte ușor pe orice tip de pardoseală, fiind potrivite pentru apartamentele de bloc. Catalogul nostru cuprinde doar produse de ultima generație, motiv pentru care sifoanele de pardoseală MCH nu aveau cum să fie excluse. Acestea sunt dotate cu plutitor care să obtureze mirosurile nedorite și cu săculeți pentru colectarea firelor de păr. Atunci când nivelul apei scade, capacul plutitor închide scurgerea, împiedicând răspândirea mirosurilor neplăcute de canalizare.

Catalogul nostru de produse include sifoane de pardoseală atât pentru uz casnic, cât și pentru pentru scurgerea unor debite mari de apă, în spitale, săli de sport și bazine de înot. Materialele din care acestea sunt realizate sunt polipropilenă care respectă normele ecologice și inox de calitate înaltă.

Catalogul Novapex include produsele unui producător renumit de instalații sanitare, anume MCH. Sifoanele de pardoseală MCH sunt dotate cu plutitor pentru obturarea mirosurilor. În momentul în care nivelul apei scade, capacul plutitor închide scurgerea, împiedicând răspândirea mirosurilor neplăcute de canalizare. Produsele sunt realizate din PP, ABS și oțel inoxidabil DIN 1.4301 fără bavuri și nemagnetizat. Acestea rezistă la o temperatură de până la 70 de grade Celsius.