Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Sifoane de pardoseală

Rigole de interior

Rigolele de interior sunt un produs ingenios de înaltă calitate, ce se instalează și se utilizează facil, prin spațiile fără obstacole pe care le generează. Aceste accesorii au fost concepute pentru băile, saunele și spațiile de relaxare moderne. Partea inferioară este confecționată din polipropilenă iar capacul este din oțel inox de 1,5 mm conform DIN 1.4301, cu capacitatea de încărcare K3 până la 300 kg. Înălțimea minimă constructivă este de 65 mm iar scurgerea este reglabilă.

Rigolele pentru interior sunt disponibile în două variante: standard și pentru perete. Racordarea lor se face la conductă de scurgere de Ø 40 mm. Pentru a curăța sifonul, se îndepărtează capacul din oțel inoxidabil.

Pachetul include instrucțiunile de instalare, hidroizolație autoadeziva, picioarele reglabile, dopurile din nailon și șuruburile.

Sifoane de pardoseală

În catalogul Novapex vei regăsi sifoane de pardoseală orizontale (numite și plate) și sifoane de pardoseală reglabile, realizate din plastic sau oțel inoxidabil de calitate superioară. Acestea se pot monta foarte ușor pe orice tip de pardoseală, fiind potrivite pentru apartamentele de bloc. Catalogul nostru cuprinde doar produse de ultima generație, motiv pentru care sifoanele de pardoseală MCH nu aveau cum să fie excluse. Acestea sunt dotate cu plutitor care să obtureze mirosurile nedorite și cu săculeți pentru colectarea firelor de păr. Atunci când nivelul apei scade, capacul plutitor închide scurgerea, împiedicând răspândirea mirosurilor neplăcute de canalizare.