Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Rigolă duș

Rigola de dus faciliteaza preluarea apelor superficiale de pe o suprafata impermeabila sau de pe terenuri lipsite de drenaj si, totodata, ofera baii un aspect modern si placut, avand un design inovator. Datorita tehnologiei actuale, rigolele se monteaza extrem de usor si rapid, iar designul le permite sa se integreze cu succes in orice tip de baie, indiferent de dimensiuni.

In ceea ce priveste intretinerea sa, rigola de dus se curata foarte usor datorita otelului inoxidabil din care este realizata, avand totodata o rezistenta foarte mare la actiunea agentilor chimici. Rigolele pentru dus de la Novapex au o durata de viata lunga si nici nu isi schimba culoarea si mirosul din cauza uzului zilnic.

Rigolele de dus reprezinta ultima tendinta in materie de sisteme de scurgere si sunt o adevarata oportunitate pentru instalatori, designeri si constructori. In catalogul nostru de produse vei regasi o gama variata de rigole, special concepute pentru a satisface pana si cele mai exigente cerinte. In functie de necesitati si/sau preferinte, Novapex iti pune la dispozitie rigole orizontale si verticale realizate din otel inoxidabil si polipropilena anti UV.