Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Tevi de scurgere

Pe langa proiectarea si dimensionarea sistemului de instalatii sanitare, unul dintre cei mai importanti factori este insasi alegerea tevilor potrivite pentru fiecare circuit: de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora si de buget.

In ceea ce priveste tevile de scurgere, este recomandat sa optam pentru un sistem profesional, care sa preia corect debitul de apa produs. De aceea, trebuie sa achizitionezi inca de la inceput tevi de scurgere de calitate, care sa reziste in timp si sa se monteze cu usurinta.

Novapex iti pune la dispozitie tevi de scurgere produse de McAlpine, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de instalatii sanitare. In catalogul nostru vei regasi tevi de scurgere drepte si flexibile, de 5/4” sau 6/4”, precum si alte piese esentiale pentru montarea acestora, cum sunt conectorii, adaptoarele de filet, garniturile sau reductiile. Acestea sunt realizate din plastic de calitate superioara. Principalele avantaje ale tevilor de scurgere oferite de Novapex sunt:

– Pretul accesibil
– Greutatea redusa
– Flexibilitatea ridicata
– Rezistenta la coroziune crescuta

Descarcă catalogul »