Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Țevi scurgere și accesorii

Pe lângă proiectarea și dimensionarea sistemului de instalații sanitare, unul dintre cei mai importanți factori este însăși alegerea țevilor potrivite pentru fiecare circuit: de apă caldă, apă rece, căldură și canalizare, în funcție de specificațiile tehnice ale acestora și de buget.

În ceea ce privește țevile de scurgere, este recomandat să optăm pentru un sistem profesional, care să preia corect debitul de apă produs. De aceea, trebuie să achiziționezi încă de la început țevi de scurgere de calitate, care să reziste în timp și să se monteze cu ușurință.

Novapex îți pune la dispoziție țevi de scurgere produse de McAlpine, unul dintre cei mai cunoscuți producători de instalații sanitare. În catalogul nostru vei regăsi țevi de scurgere drepte și flexibile, de 5/4” sau 6/4”, precum și alte piese esențiale pentru montarea acestora, cum sunt conectorii, adaptoarele de filet, garniturile sau reductiile. Acestea sunt realizate din plastic de calitate superioară. Principalele avantaje ale țevilor de scurgere oferite de Novapex sunt:

– Prețul accesibil
– Greutatea redusă
– Flexibilitatea ridicată
– Rezistență la coroziune crescută