Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Ventilatoare

Aerisirea este un proces necesar pentru orice încăpere, indiferent că ne referim la camere care beneficiază sau nu de o fereastră care să asigure împrospătarea propice a aerului. Deși poate părea greu de crezut, aerisirea se poate realiza cu dificultate și cazul în care ferestrele camerei sunt poziționate spre stradă. În acest caz, deschizând fereastră vei permite prafului, alergenilor și noxelor să pătrundă în încăpere și nu aerului proaspăt și curat. De aceea, specialiștii recomandă utilizarea unor ventilatoare de calitate, care să poate extrage un volum de aer consistent din interior pentru o ventilare rapidă și eficientă.

Ventilatoarele asigură un mediu propice și un aer respirabil. Acestea diminuează riscul formării igrasiei și mucegaiului, mai ales în încăperile cu potențial crescut pentru apariția acestora. Baia, bucătăria, dar și alte camere care suferă de aerisire defectuoasă, prezintă un risc crescut de igrasie. Redu mirosul mâncărurilor gătite, al fumului de țigară sau al aerului închis.

Asigură o ventilație corespunzătoare și elimina factorii nocivi pentru menținerea sănătății și a imunității. Aerul proaspăt trebuie să reprezinte o constanța în orice locuința – optează pentru ventilatoare de cea mai bună calitate.