Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

Ventilatoare

Aerisirea este un proces necesar pentru orice incapere, indiferent ca ne referim la camere care beneficiaza sau nu de o fereastra care sa asigure improspatarea propice a aerului. Desi poate parea greu de crezut, aerisirea se poate realiza cu dificultate si cazul in care ferestrele camerei sunt pozitionate spre strada. In acest caz, deschizand fereastra vei permite prafului, alergenilor si noxelor sa patrunda in incapere si nu aerului proaspat si curat. De aceea, specialistii recomanda utilizarea unor ventilatoare de calitate, care sa poate extrage un volum de aer consistent din interior pentru o ventilare rapida si eficienta.

Ventilatoarele asigura un mediu propice si un aer respirabil. Acestea diminueaza riscul formarii igrasiei si mucegaiului, mai ales in incaperile cu potential crescut pentru aparitia acestora. Baia, bucataria, dar si alte camere care sufera de aerisire defectuoasa, prezinta un risc crescut de igrasie. Redu mirosul mancarurilor gatite, al fumului de tigara sau al aerului inchis.

Asigura o ventilatie corespunzatoare si elimina factorii nocivi pentru mentinerea sanatatii si a imunitatii. Aerul proaspat trebuie sa reprezinte o constanta in orice locuinta – opteaza pentru ventilatoare de cea mai buna calitate.