Aveți întrebări?

Telefon: 0361/802-612
E-mail: info@novapex.ro

 • Lucrăm cu firma Krativ pe produsele Fränkische, HuchEnTech, Felder, Providus, MCH, Leov. Suntem mulțumiți de calitatea produselor și de sprijinul tehnic din partea firmei.
  Vrem să facem un salt împreună spre o mai performantă tehnică în instalații.

  Putnoki-Csicso Barna, SC Comert Universal Paradis SRL

 • Suntem o firmă de execuție, instalații și vinetilație. Am ales să lucrăm cu firma Kreativ datorită calității produselor, a livrării promte și pentru foarte bună colaborare cu reprezentantul de vănzări.
  De mai bine de 5 ani de cănd colaborăm, nu am întămpinat nici o problemă, lucru care mă determină să nu interup acesta colaborare și să nu aleg un alt furnizor.

  Ovidiu Valvara, Proclima

 • Lucrăm cu firma Kreativ pe produsele Fränkische și HuchEnTech și sutem foarte mulțumiți de calitatea produselor. Am început o colaborare acum 4 ani iar datorită sprijinului primit, din toate punctele de vedere, am reușit să ne diferențiem de ceilalți competitori ca vănzator de soluții complete la un preț corect.

  Rosianu Daniel, Ideal Termo Grup

 • Avem un magazin în Cluj de instalații sanitare și lucrăm cu firma Kreativ de 4 ani, timp în care am colaborat excelent atât la livrare cât și la ofertare. Suntem mulțumiți de produse și de toate serviciile oferite. Sperăm ca aceasta colaborare să dureze cât mai mult.

  Andreea Cimpean, Dilevida